-- particles

Про ICE’n’GO

Технологія

ICE’N’Go! виготовляється зі свіжого молока, вершків, фруктових соків, натуральних ароматизаторів, з додаванням додаткового кальцію. Ice’N’Go! виробляється при температурі-197 ° С, використовуючи спеціальну криогенну технологію, розроблену НАСА.

Не містить штучних ароматизаторів і барвників.

ICE’N’Go! зберігається при -40 ° С, і продається при -35 ° С.

Чому ICE'n'GO

01
Image
100% Натуральні інгрідієнти

ICE'N'GO! Виготовлено тільки з натуральних інгредієнтів, він не містить ні консервантів, ні штучних барвників.

02
Image
Унікальний процес виробництва

Виробляється при температурі-197 ° С, використовуючи спеціальну криогенну технологію, розроблену НАСА.

03
Image
Назабутні відчуття

Завдяки своєму незвичайному зовнішньому вигляду та свіжим, високоякісним інгредієнтам, фруктовим сокам і натуральним складовим ти відрізниш наше морозиво серед усіх.

ICE'n'GO у світі

Емоції

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Безліч смаків

Image

ВЕСЕЛКА

Інгрідієнти: Вода питна, цукор, декстроза, карбонат кальцію, регулятор кислотності: лимона кислота, згущувач: пектин, емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот, згущувач: камедь ріжкового дерева (Е410), гуарова камедь (Е412), метилцелюлоза (Е461), натрійкарбоксиметилцеллюлоза (Е466), натуральні ароматизатори «Ананас», «Апельсин», «Ківі», «Виноград», барвник: екстракт буряку, бета-каротин, спіруліна.

Image

ЦУКРОВА ВАТА

Інгрідієнти: молоко, вершки, цукор, молоко сухе знежирене, декстроза, карбонат кальцію, емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот, загущувачі: камедь ріжкового дерева (Е410), гуарова камедь (Е412), каррагінан, натуральний ароматизатор “Карамель”, барвник: екстракт буряку

Image

ЖУЙКА

Інгрідієнти: молоко, вершки, цукор, молоко сухе знежирене, декстроза, карбонат кальцію, емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот, загущувачі: камедь ріжкового дерева (Е410), гуарова камедь (Е412), каррагінан, натуральний ароматизатор “Фруктове асорті”, барвник: спіруліна, бета-каротин, екстракт буряку, хлорофіл